joi, 29 ianuarie 2009

Povestea noptii

Maine o sa te las sa faci putina lumina in sufletul meu, dar numai putina.

marți, 27 ianuarie 2009

Pe picior de caramida

Pe picior de caramida ca presedinte fui investita, la un club mare, pe drum de sare. Iaca membrii cooptam, sa ne facem ca lucram, nu vindem gogosi, suntem oameni seriosi.

vineri, 23 ianuarie 2009

Tutorial Photoshop - Conversie alb-negru


Tutorial Photoshop - realizarea unei conversii alb-negru folosind canale de culoare

joi, 22 ianuarie 2009

Beton estival

Uite ca afara ploua si stau sa ma gandesc daca nu mai bine dau muntele pe mare. Marea de betoane adica, ca acum asfalteaza astia tot. O sa avem si umbrele din beton, ca sunt mai practice, nu le da nimeni foc. Betonam si plaja ca sa nu mai inainteze marea asa de repede. Sa vina sezonu! Ma scuzati, betonu'.

luni, 19 ianuarie 2009

Norme

I-as scrie o poezie orasului dar nu are rost, ar purta numele de "Norme de protectie a muncii" si apoi as fi acuzata de plagiat. Ramane fara poezie, ca si asa e greu de suportat.

joi, 15 ianuarie 2009

Regretul celuilalt eu

Alegi nu cu sufletul ci cu ratiunea, caci ochii te inseala de cele mai multe ori. Desigur, regreti de fiecare data, acest regret devine parte din tine, nu te lasa sa traiesti altfel, fara el nu ai cunoaste nici multumirea, nici teama si nici lumina de apoi. Te multmesti asadar de aceasta data cu mai putine cuvinte din partea lor, ba chiar si a ta. S-a mai inselat inima odata, hai sa vedem cand va fi data viitoare. Astepti visul, si o sa vina... pana atunci gandurile vechi ajuta regretul.

miercuri, 14 ianuarie 2009

Sfarsitul unei zile


Prajitura de la miezul noptii, pentru ca imaginatia se tine cu gusturi bune.

vineri, 9 ianuarie 2009

Din alta lume

Visa la el cateodata, se oprea in dreptul ferestrelor pe ale caror geamuri soarele uitase sa mai intre, pasea incet sperand sa ii auda pasii, si nu stia ca el e peste tot. Nu auzim mortii, stim ca au trecut doar cand usa scorojita si-a pierdut si ultimul paianjen.

miercuri, 7 ianuarie 2009

iSell


Ca sa nu o lungesc - am nevoie de bani ca sa imi iau un blitz canon 430ex (nu trebuie nou, daca nu strang destul merge si un 420ex, blitz sa fie), pentru asta o sa incerc sa vand cateva fotografii sau afisele de mai sus.

Va puteti alege orice imagine aflata pe oanamangiurea.com. Preturile sunt in functie de dimensiuni dupa cum urmeaza:

15x21cm - 20 lei , cu rama si passpartout negru sau alb (la alegere) - 40 lei
20x30cm -30 lei, cu rama si passpartout negru sau alb - 60lei
alte dimensiuni - detalii pe mail

Fotografiile vor fi imprimate pe hartie fotografica de inalta calitate, garantata minim 60 de ani pentru pastrarea culorilor.

Pentru comanda sau alte detalii va rog sa dati un mail la contact (at) oanamangiurea.com. Trimit oriunde in tara prin posta sau curierat rapid, plata la livrare.

marți, 6 ianuarie 2009

Tutorial Photoshop - Duotone



Tutorial Photoshop - Duotone ... mai scurt asa ca dupa sarbatori.

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Forme si fond

In fond ce forma e mai importanta?