luni, 24 mai 2010

115

Stii cate aspiratii are o rama? Dar un sacal? Stii de ce Mos Craciun vine numai iarna? Si stii oare de ce felia cu margarina aterizeaza mereu pe partea unsa? Eu nu stiu, dar ma gandesc la ele. Eu cred ca o sa aflu candva aceste mici taine si o sa ma rezolv cu sufletul. Dar stii ca mai ramane spiritul nu?

sâmbătă, 15 mai 2010

230 Alternativ

AC/DC . Alternativ in spatiu minimal. Doua fete: alb si negru. Intoarcerea de la lumina catre bec, fasung normal sau ingust. Posibilitatea alegerii, omul normal alege degetul bagat in priza, unii le baga pe ambele. 2 prize s'un parchet, aici stau arcanele electricianului.

duminică, 9 mai 2010

Drag mi-e de lumea noua

Fara sa avertizeze noua lume isi arata si fata buna: scaune tapitate, ferestre mari si un suflet bland sa le incadreze. Voi cu ce asociati partea buna a lumii noi?

miercuri, 5 mai 2010

Noapte buna surioara!

In aceasta seara, cea care mi-a fost alaturi timp de 13 ani nu a mai putut lupta cu prea multele probleme de sanatate. Din pacate eu nu i-am fost alaturi in aceasta clipa, in pragul trecerii inspre voia divina. Ii multumesc celui de sus ca nu a lasat-o sa se chinuie cu o viitoare paralizie, cu problemele inimii sau ale ficatului, ii multumesc celui de sus ca am avut onoarea sa cunosc un suflet alaturi de care am doar amintiri placute, datorita caruia am gasit puterea de cele mai multe ori sa merg mai departe, si care in ciuda faptului ca era certat cateodata nu cunostea mania, ciuda, minciuna, ura, asa cum o cunosc oamenii.

Iti multumesc surioara. Noapte buna!