joi, 22 ianuarie 2009

Beton estival

Uite ca afara ploua si stau sa ma gandesc daca nu mai bine dau muntele pe mare. Marea de betoane adica, ca acum asfalteaza astia tot. O sa avem si umbrele din beton, ca sunt mai practice, nu le da nimeni foc. Betonam si plaja ca sa nu mai inainteze marea asa de repede. Sa vina sezonu! Ma scuzati, betonu'.

6 comentarii:

  1. :)))))...sper sa nu apucam vremurile alea...si eu zilele astea mauit la vremea de afara si parca mi-e dor de verde ca albul vad ca ne cam ia in balon de vreo cativa ani. Beton nu?...aaa..Fain, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian nu spune asta, astia s-au apucat sa asfalteze Vama, si nu vreau sa mor pana la vara :))
    Adevar graiesti cu verdele ala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se asfaltează, se face o pistă de biciclete, idee care nu este aşa rea.

    Problema sunt oamenii proşti, orice muzică ar asculta ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. uitasem de link

    http://www.feeder.ro/2009/01/21/asfalt-in-vama-veche/

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, oameni buni, e trist, dar rau de tot, cu Vama..., apropos de betoane. Eu auzisem ca vine un irlandez sa faca nus` ce hotel imens....stirile noastre de ....toata jena. Dar uite c-am intrat acu` la link-ul lui Freestate si am vazut si eu faza cu pista de biciclete . De asta avea nevoie Vama? Oricum treaba cu betonu` nu suna beton deloc. uuuuffff....

    RăspundețiȘtergere
  6. Pista de bicle in Vama, acolo se fura ca in codru, poate sa fie folosita numa iarna. Daq ma gandesc ca nu o sa mai dureze mult si poate or sa faca si o fantana, sa mai infrumuseteze locu.

    RăspundețiȘtergere