vineri, 22 mai 2009

The change

Ati mai citi acest blog daca ati stii ca ochii astai frumosi cauta numai femei? Ati mai cauta sa intelegeti fotografiile mele daca ati stii ca aseara m-am dat drept barbat intr-un club? S-ar schimba ceva daca as fi lesbi sau travestit? Maine e parada lor, sunt un om normal care o sa fie acolo pentru ca avem o constitutie care garanteaza drepturi egale pentru toata lumea.

7 comentarii:

  1. Apăi, tu nu ştii că pe "masculi" ii atrage ideea de a cunoaşte in viaţa lor patetică măcar o lesbi?!?

    Cred că trebuie să incerci alte variante ca să nu te mai citim :emoticoncescoatelimba:

    RăspundețiȘtergere
  2. cum am zis si pe badorgood , frumos portret ! felicitari si aici ! realizat bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incetat sa mai ascult Queen cand am auzit de inclinatiile vocalistului (Freddy Mercury) ? Uite ca NU (si asta se-ntampla demuuuuult) :)
    Cum zicea anterior si Augustin, "try harder" ;)

    Ciao si numai bine,
    Cosmin.

    PS. Succes si la urmatorul articol :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bag sama ca, pana acum, doar barbatii au ales sa-ti raspunda la provocare. Sa fim, oare, noi mai deschisi la asemenea subiecte?

    In fine, cred ca are mai putina importanta culoarea pielii si a cerului gurii, inaltimea, latimea ori lungimea, etnia sau orientarea sexuala a unui om, atat timp cat transmite ceva...
    Keep up the good work!
    Si ai grija de ochii aia superbi si de "viziunile" lor :wink:

    RăspundețiȘtergere
  5. eu iti citesc blogul pentru ce vad pe el nu pt altceva. si ma uit de ceva vreme... nu am avut niciodata ceva impotriva gay-lor, lesbienelor, tiganilor, etniilor samd. asa ca, da, m-as uita in continuare, ai ramine aceeasi persoana :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hop si eu cu intarziere. Am umblat cam brambura si abia acu' am apucat sa citesc. Altfel.. dadeam glas parerii mele mai devreme. Deci: am mai fost pe aici si o sa mai vin. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. cata vrajeala .... arta nu are limite decat in imaginatie ...

    RăspundețiȘtergere