miercuri, 7 octombrie 2009

Groapa din fata raiului

De ce ti-e frica cel mai rau? Ca o sa te inghita marea? De cutremurul cel mare? De ziua de maine? De reincarnare? De unde sunt alimentate aceste frici? Toate se leaga de moarte aparent, de moartea constiintei, de moartea eului, de faptul ca nu o sa mai reprezinti nimic pentru lume. E atat de important sa nu fii uitat, cand tu la randul tau uiti in fiecare zi sutele de chipuri ce iti ies in cale? Cand incepe teama de moarte?

4 comentarii:

  1. ...cand imi dau seama ca nu voi mai avea nimic (prieteni) si nu voi lasa in urma decat suferinta (prietenilor) . Death sucks !

    RăspundețiȘtergere
  2. cand realizezi ca nu esti nemuritor pe acest pamant! cand iti mor prietenii, sotii sau parintii! cand esti foarte grav bolnav! cand iti moare tineretea!
    mai devreme sau mai tarziu .....

    RăspundețiȘtergere
  3. moartea=intrerupator...dincolo de click...nimic...gata...uitare...nefiinta...ironic, nu?...mai ales daca ne raportam la tot ce ne indeasa "societatea" pe gat...visare placuta...

    RăspundețiȘtergere
  4. din nashtere avem in noi diferite frici...inclusiv cea de moarte....ne nashtem cu ea..nu stim ce ne ashteapta chiar de presupunem fiecare din noi un univers imaginar...Daca sufletul tau este liber el este viu ..este nemuritor.....nu are rost sa ne fie frica..oricum v-om muri (fizic)...frica tre sa ne fie daca vom muri(spiritual)...paradoxal...

    RăspundețiȘtergere