miercuri, 21 octombrie 2009

Prejudecatile lumii de mijloc

Incep probabil de la bodegile de cartier, trec pe la magazinele second hand si se termina cu soia. O sa o iau invers: odata ce stii sa citesti o eticheta prejudecatile fata de soia sunt nejustificabile. Da, e un aliment ieftin, unul dintre putinele despre care as putea spune si bun, daca adaugi si niste tofu in ecuatie iese o masa pe cinste.
La punctul 2 avem desigur rusinea intrarii intr-un magain de haine la mana a doua si implicit cumpararea. Am avut si eu o reticenta la inceput, dar sincer ar trebui sa fiu batuta in cap sa nu vreau sa imi iau cu 5-10 lei niste bluze sau fuste intr-o stare excelenta sau de ce nu incaltari noi noute de firma, sub 50 de lei. Exista masina, le speli! Nu e in nici un caz mai rau decat sa iti iei o masina din Germania pe ale carui banchete din spate se puteau intampla diverse evenimente (ne)fericite.
Incheiem cu prejudecata cea mai de pret anume bodega de cartier, aia de care te feresti, mai ales ca femeie, mai ceva ca de dracu. Dar stai sa vezi, stai sa vezi ce bine e sa stii ca berea poate sa fie si sub 8 lei, sa vezi ca exista si cani de cafea nu doar cescute, sa vezi ca ai cu cine discuta avand o carte si nu un laptop in brate.
Voi ce prejudecati ati infruntat?

PS: revin in forta in curand, sa mai developez niste filme

Un comentariu: