joi, 12 august 2010

Concurs in coada


Mic concurs foto. Premiu: un aparat foto Kodak Instamatic 155x (cel de sus), atentie nu functioneaza cu film de 35mm ci cu film de 110 (se mai gaseste pe E-bay sau expirate pe la diverse targuri).
Tema: Coada (ca e de caine, ca e la paine, ca e de fata draguta va las pe voi sa interpretati)
Mod de participare: trimiteti o imagine cu latura mare de 800 px la adresa caelea @ hotmail.com pana la data de 20 August 2010 (adica aveti timp o sapt de trimis poze), alaturi de numele vostru si de e-mail-ul la care doriti sa fiti contactat.
Anuntare castigator: a doua zi, anume pe 21 August o sa public pe blog imaginea castigatoare, alaturi de link-ul catre site-ul castigatorului (pentru cine are), urmand sa il contactez pe acesta pe e-mail pentru a stabili cum intra in posesia premiului.
Later Edit: am uitat sa speicific ca or sa apara pe blog toate imaginile sa fie vazute de toti, si primele 3 clasate vor avea un comentariu detaliat de natura tehnica/artistica ca sa intelegeti ce am ales si de ce.

Atentie:

1. Participantii ar fi bine sa fie din Bucuresti/Ploiesti ca sa le pot inmana premiul usor, nu finantez trimiterea in tara.
2. Fotografiile sa va apartina (prin urmare castigatorul va fi solicitat sa prezinte originalul) altfel va fac cu ou si cu otet pentru ca nu imi plac furtisagurile.
3. Le puteti edita dupa cum va place voua mai tare.
4. Pentru intrebari/reclamatii folositi cu incredere mailul de mai sus.

Bafta!

Un comentariu:

  1. cu ou si cu otet..hm. ce curios cum oul si otetul servesc la actiuni degenerante de astea. Eu, unul as incerca cu rosie si cu ardei :)

    RăspundețiȘtergere