sâmbătă, 22 decembrie 2007

Sleep my hero, sleep


Sleep my hero; I have a bed for you. Let me take your sword and put it on your grave. You need to rest for another battle comes, this time will be in heaven. Don't be afraid, as long as the fire will burn at your head you will defeat any enemy. I'll be with you, deep in your heart. Now sleep my hero, sleep.

Picture taken at Marasesti Mausoleum, Romania

4 comentarii:

  1. Presupun ca textul pe care l-ai asezat langa poza asta debordeaza de un patriotism... anglofon! Te gandeai la amiralul Nelson?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca atunci cand public o poza trebuie sa iti intrunesc dorintele de patriotism. Asta e textul pe care mi l-a inspirat poza aici de fata, editata tarziu in noapte. Daca vrei texte patriotice esti invitatul meu sa dai un search pe Google sau sa deschizi un manual de istorie caci am avut bunavointa de a scrie pe final si unde a fost faacuta fotografia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarta-mi inabilitatea de a fi creat o confuzie! Incerc, chiar acum, s-o limpezesc :
    * Textul are o incontestabila nuanta patriotica - ceea ce este absolut LAUDABIL!...
    * Ti-a fost inspirat de vederea criptei unuia dintre eroii acestui neam - ceea ce este, deasemenea, un fapt ABSOLUT LAUDABIL!...
    * Limba ta materna este limba romana...
    * Limba materna a eroului ce se odihneste in acea cripta inspiratoare de texte este limba romana...
    * Limba materna a cititorilor tai este limba romana...
    Si atunci... un "cititor in limba romana" care, iata, renunta la a fi ironic, iti adreseaza o intrebare legitima... si anume :
    De ce a fost nevoie sa te sclifosesti, incercand sa traduci niste ganduri frumoase intr-o limba ce nu are nici in clin, nici in maneca cu poza sau cu limba materna a celor enumerati mai sus?!? De ce a fost nevoie sa te exprimi intr-o limba pe care nu o folosesti suficient de bine pentru a reda ceea ce ai dorit initial... sentimentul ce ti-a fost inspirat de acel monument funerar? Ce motiv ai fi putut avea pentru a da cu mucii-n fasole intr-un episod legat de istoria neamului tau?
    Cred ca raspunsul nu poate fi altul decat... unul din doua :
    1. ori esti imbecila,
    2. ori esti idioata.
    p.s. Nu-mi ramane de facut altceva decat sa continui a-ti citi insemnarile pentru a-mi da seama cu exactitate care dintre cele doua raspunsuri de mai sus este cel corect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca nu ti-a iesit nici de acseata data draga cititorule. Am spus intr-un blog precedent ca o sa incep sa scriu si in engleza dintr-un motiv anume, mai exact am si cititori de prin alte tari. Desigur puteam sa ii las sa se uite doa la fotografii si atat, insa eu nu imi concep blogul fara cuvinte, am cautat asadar o cale de mijloc.
    Postez si in romana pentru ca nu mereu am starea necesara de a abera in alta limba, in rest incerc sa scriu pentru toata lumea.
    In rest te-as ruga sa o iei mai usor cu injuriile, am pretentii mai mari de la oameni care se cred destepti.

    RăspundețiȘtergere