joi, 31 ianuarie 2008

Rape me

Iti dau voie. Rupe lanturile. Fa-ma sa urlu. Joaca-te cu mintea mea, treci de barierele pe care le ridic. Descopera ce nu ti-am spus. Violeaza-mi gandurile, scoate-le afara si spune-mi soapte dulci. Ai o singura incercare, profita! Fii barbat, si uita ca de cele mai multe ori sunt mai puternica ca tine. Gandeste-te ca e unica ta sansa de a intelege o femeie si de a o stapani... pentru o clipa.
Astept!

8 comentarii:

  1. indemnurile extreme de felul vertigo sexual cu viol nu sunt chiar extrem de cavaleresti...sa inteleg ca te-ai intalnit cu sponge bob si alte personaje de desene animate pe drumul tau ?

    RăspundețiȘtergere
  2. what the imagination beholdes as fruitfull the body rejects..dont fall in the trap of imagination

    RăspundețiȘtergere
  3. inteleg ca the rape of thoughts ar trebui sa "indemne" violatorul sa fie gentle cu celelalte "cavitati"...in cazul in care the rape se produce chiar langa tine...but it is one time show...nu o sa te mariti cu acel "violator" ci probabil cu ala care te "hraneste" pe sponci si nu "violeaza" intim decat accidental...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lili: nu e vorba deloc de un vertigo sexual, corpul atrage si apoi limiteaza. Oare ce ar fi starnit tousi mai mult interes? - o poza cu un creier in lanturi sau unul cu un fund de femeie si maini legate? Tine de reclama- sex sells.

    @Gheghi: nu putem lasa frau liber imaginatiei ca trebuie sa ne limitam imediat de conceptii invechite? femeia nu e buna decat maritata, langa un sot care ii e asa decat cu numele dupa primul an de casatorie? Ni se impun canoane de urmat la varste cam mici, mai sunt si femei care nu vad viata doar asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. deci un titlu care intriga... o poza care sustine titlu, si un mesaj care suna oarecum disperat... chiar nu e nimeni acolo [out there] care sa poate intelege cum gandeste o femeie doar daca femeia il lasa?
    si pan la urma de ce... nu mai conteaza
    da imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca ar putea fi inclusa intro camapnie anti-viol.....

    RăspundețiȘtergere