joi, 17 septembrie 2009

iGive

Multumesc ca ati raspuns sondajului de saptamana trecuta. In urma lui a rezultat ca valoarea medie a unei fotografii de 15x21cm este undeva pe la 9,81 lei. Facem schimb? Ce e mai sus am printat deja, orice altceva se poate printa, nu vreau bani, vreau o carte, un cd cu muzica faina, o cutie goala poate, ceva de care sa va puteti lipsi dar care sa ma faca sa ma gandesc la voi. Imi plac cartile pe diverse teme oculte, imi place muzica clasica, imi plac cutiile colorate, imi plac tot felul de obiecte mici. Facem schimb?

9 comentarii:

  1. Interesant "proiect". La cât mai multe fotografii "vândute". ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cine este interesat de fotografii, hai sa vorbim mai usor pe mail, adresa mea este caelea@hotmail.com . Imi spjneti care va place, pe unde stati, vedem cum facem.

    Va multumesc pentru trecere si urari! Sa aveti un weekend fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. faina idee, Oana. Eu vreau sa fac schimb cu tine...print vs print ti-ar surade? daca da, trage un ochi pe la mine, alege ceva ce-ti place, printez si facem schimb :) (nu prea cred ca o sa gasesti chestii care sa-ti placa da' cine stie :P )...si vorbim pe mail. astept raspuns cand ai timp. Bafta si lumina faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau si eu cateva foto, dau carti la schimb. Si bobo :)

    RăspundețiȘtergere