joi, 10 septembrie 2009

Jur sa-mi apar plicul!

Nu cred in horoscop dar cred in semne divine. Cred ca postasul poate sa imi aduca ceva bucurie. Cred ca postasul daca se supara pe cainele meu poate sa imi aduca si niste amenzi. Cred ca daca o sa i se strice bicicleta la mine pe scara o sa ma gandesc bine daca ii dau patinele mele cu rotile sau un bilet de tramvai. Cred ca incerc sa par plina de compasiune dar mai am de invatat. Cred ca am ars imaginea de mai sus ca sa nu se vada postasul. Voi ce credeti?

5 comentarii:

  1. Well... cam da, da' un efect gen flare cu ceva cerculete (2-3 la numar) aproximativ pe diagonala stanga jos/dreapta sus ar mai justifica arsura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i nimic de justificat, am ratat expunerea si o dreg prin cuvinte, sper sa nu se prinda toata lumea, de cuvinte, nu de arsura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine, dac-o luam asa cred ca Dumnezeu exista desi cateodata am senzatia ca-i surd, cred ca orice are are-un sfarsit (se-ntelege ca s-un inceput), cred ca orice e posibil, cred ca ai ochi frumosi (da' asta cred ca o stie multa lume), si mai cred multe alte lucruri doar ca pe moment cele insiruite mai sus mi-au venit in minte :D

    RăspundețiȘtergere
  4. e pe film sau digital trasa?
    desi pare prea luminoasa imi place foarte mult, poate un pic mai mult contrast :P
    Spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. E pe film. Daca ii maresc contrastul apar bulinele negre care imi dau una in cap sa imi spuna ca se duce calitatea. Io zic ca merge asa.

    RăspundețiȘtergere