miercuri, 24 octombrie 2007

7 zile


7 zile pana la Samhain. Eu am facut de azi ceva..... minimalist

4 comentarii:

  1. Vai, ce poze frumoase faci! Ce aparat ai? Cat despre felicitarea asta... este colosala! Ideea continuta in text este exprimata perfect in limba aia...straina! Auzi tu - ce minunat "suna" : ...HEARTH... Splendid! Bravo! Continua tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca sa iau ce ai spus tu ca un compliment sau nu, oricum in caz ca citeste cineva acest comentariu sa nu creada ca este o greseala de scriere, hearth in lb engleza inseamna vatra,camin.

    Multumesc pt comentariu si vizita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia-o ca pe un compliment incarcat de invidie!... Te-am intrebat ce aparat de fotografiat ai, deoarece eu am un Smena 8 de mare clasa, dar nu scoate poze asa de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. E cazul sa imi cer scuze, am intalnit si cazuri in care am fost luata peste picior de o asemena imagine (legata de ce ai subliniat tu " hearth", nu toti stiau ce inseamna cuvantul), deci imi cer scuze ca am catalogat gresit mesajul tau.

    Ca aparat folosesc un Canon S3 IS (cu asta e facuta poza), se descurca acceptabil. Pe langa el am si eu un vechi aparat rusesc, un Kiev 4 (inca sunt la primul film cu el).
    Hehe poate Smena 8 nu e un aparat foto profesional insa eu (si cu siguranta nu sunt singura) prefer fotografia pe film, are aerul ei caracteristic, are un farmec aparte.

    RăspundețiȘtergere